5280 нових дерев вже ростуть на теренах Равщини

logo



Нещодавно нам повідомили: «Ми втомилися від інформації, що Ви садите ліс». Але ми не втомилися ліс садити, творити майбутнє та продовжуємо про це розповідати.

У Рава-Руському лісництві відбулась посадка лісу, яка варта наслідування. Депутати Львівської обласної ради та депутати Рава-Руської міськради зробили Україну на 5280 сіянців зеленішою. Спільно з лісівниками вони посадили 0,7 га лісу. «Цей ліс —  живий. В нього добрі очі» —  це слова Ліни Костенко, але вони чудово передають ту атмосферу, яка панувала на ділянці лісу. Кожен сіянець був посаджений з турботою, з дотриманням усіх вимог та зі світлими думками про майбутнє.

Директор ДП «Рава-Руське ЛГ» Антон КОСОВСЬКИЙ познайомив гостей з показниками діяльності лісгоспу та розповів про плани на майбутнє. «ДП «Рава-Руське ЛГ» працює так, щоб через 50, 60, 100 років люди були задоволені тим лісовим скарбом, які зараз зростають і будуть зростати», —підкреслив він.

Головний лісничий Тарас ЧІХРАК провів традиційно інструктаж та наголосив, що ліс потрібно садити правильно, якісно, з дотриманням усіх вимог: «Посаджений нами ліс – це наше лице в майбутньому».

4480 шт. сосни звичайної,  800 шт. берези повислої вже ростуть на теренах Равщини та милують добрі серця.

Пресслужба  ДП «Рава-Руське лісове господарство»