Галицький райсуд визнав винними чотирьох колишніх бійців АТО

logo




п’ятниця, 29 липня, 2016, 12:51
Львів

Галицький райсуд визнав винними чотирьох колишніх бійців АТО

Чотирьох колишніх вояків АТО, яких затримали за бійку у Львові, все ж засудили. Чоловіків звинуватили у нанесенні тяжких тілесних ушкоджень працівникові СБУ та помічникові керівника області.

Про це йдеться у сюжеті інформаційної програми «Огляд дня. Захід» (щобудня о 20:00 на телеканалі ZIK).

Резонансна кримінальна справа тривала більше року. Одному із підсудних призначили 6,5 років позбавлення волі, решті – по 5 років.

Нагадаємо, правоохоронець та держслужбовець посеред ночі втрутились у сутичку військових з таксистом, який буцім через нетверезий стан атовців відмовився їх відвезти додому. З’ясування обставин конфлікту переросло у серйозну бійку. Таксист утік, а посадовці отримали загалом 10 ножових поранень. Відтак і покарання нападникам Галицький райсуд Львова виніс відповідно жорстке.

«Один із обвинувачених, тобто основна особа, яка вчиняла хуліганські дії, була засуджена до шести років та шести місяців позбавлення волі. Решту осіб засудили до п’яти років позбавлення волі на підставі статті 75 Кримінального Кодексу України з встановленням іспитового строку», – прокоментував прес-секретар Галицького районного суду Львова Орест Гриновець.

* Якщо Ви знайшли помилку в тексті новини, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.