«Спочатку треба відслужити в армії, а потім розважатися в клубах», – голова Львівської ОДА про рейди військових у пошуках юнаків-«уклоністів»

logo


Очільник Львівщини Олег Синютка не бачить порушень у діях правоохоронців та військових, які у центрі Львова проводять рейди, виловлюючи юнаків, які нібито ухиляються від служби в ЗСУ. Про це він заяивив в ефірі Львівського телебачення, пишуть Варіанти.

До того ж Синютці не сподобалося слово «облава», яке використали деякі користувачі соцмереж та ЗМІ, описуючи цю ситуацію. Він вважає, що такі акції мають стати публічними.

Львівський губернатор переконаний, що в нічних клубах сидять переважно «мажори», які не вчаться і, не виключено, що ухиляються від служби в армії.

– Необхідно спочатку виконати свій обов`язок і пройти службу в армії, а вже потім розважатись у клубах, – вважає Синютка.

Нагадаємо, вчора вночі у Львові близько 20 поліцейських та військових заблокували провулок Крива Липа, де знаходиться багато розважальних закладів та провели там перевірку документів.