У Львові затримали чоловіків, які орудували по дачах

logo


Новини, 06.01.2018

06.01.2018, 14:14

дачи, Львов, ворыДвох осіб з арсеналом інструментів затримали на дачах патрульні Львівщини. Про це повідомляє прес-служба Патрульної поліції Львівської області.

Вчора близько 11 години ранку екіпаж Франківського району міста Львова отримав виклик про підозрілих осіб на вулиці Лазаренка, а саме – ходять територією дач. Інспектори приїхали на місце і виявили двох чоловіків. Під час поверхневої перевірки у них виявили інструменти. Біля них лежали робочі рукавиці та викопаний металевий стовпчик. Пояснити згадані особи нічого не змогли. На місце викликали слідчих, а згодом, 30 та 36-річних чоловіків запросили у Франківський відділ поліції. Охоронці правопорядку перевірять можливу причетність даних осіб до крадіжок.

Двое с арсеналом инструментов задержали на дачах патрульные Львовщины. Об этом сообщает пресс-служба патрульной полиции Львовской области.

Вчера около 11:00 утра экипаж Франковского района города Львова получил вызов о подозрительных лицах на улице Лазаренко, а именно – ходят по территории дач. Инспекторы приехали на место и обнаружили двух мужчин. Во время поверхностной проверки у них обнаружили инструменты. Около них лежали рабочие рукавицы и выкопанный металлический столбик. Объяснить упомянутые лица не смогли. На место вызвали следователей, а затем, 30 и 36-летних мужчин пригласили в Франковский отдел полиции. Охранники правопорядка проверят возможную причастность данных лиц к воровству.

Соцсети

Погода