Львівські патрульні допомогли епілептику, в якого на трамвайній зупинці стався напад

logo


20.04.2018, 10:14

патрульные, эпилептикУчора патрульні 3-го батальйону патрульної поліції Львівської області врятували одне життя, надали домедичну допомогу ще одному чоловікові, а третього – у годину пік супроводили до лікарні. Про це повідомляє прес-служба Патрульної поліції Львова.

Перший випадок трапився на проспекті Червоної Калини. Небайдужі громадяни звернулися до екіпажу, який проїжджав повз, і сповістили, що на трамвайній зупинці лежить чоловік, якому потрібна медична допомога. Інспектори побачили чоловіка, у якого були ритмічні посмикування, схожі на судоми, і решта ознак, які могли свідчити про епілептичний напад. Патрульні викликали медиків і один із інспекторів зафіксував чоловікові голову, послабив одяг довкола шиї і спілкувався з чоловіком до приїзду лікарів. Тим часом напарник зв‘язався із сином 57-річного чоловіка, який повідомив, що батько страждає від епілептичних нападів. Медики надали допомогу сихівчанину. Кколи його стан покращився, інспектори побачили, що чоловік частково приголомшений і розгублений. Полісмени вирішили супроводити чоловіка додому і переконатися, що з ним все гаразд.

Вже невдовзі у тому ж Сихівському районі, на вулиці Вулецькій патрульні помітили чоловіка, який бився у конвульсіях на дорозі. Миттєво зреагувавши інспектори вжили заходи для збереження його життя. Чоловік був синюшного кольору і не дихав. Інспектори надали йому домедичну допомогу. Чоловік почав дихати і шкіра стала природнього кольору. На місце викликали швидку. Тож своїми оперативними і фаховими діями екіпаж врятував 36-річного сихівчанина.

Вже підвечір, на стаціонарний пункт поліції у селі Зимна вода звернувся невідомий громадянин і повідомив, що його 64-річний батько під час побутових робіт відрізав собі пальці. Чоловік у розпачі попросив допомогти їм, а саме – супроводити до медичного закладу. У постраждалого була сильна кровотеча, тому патрульні провели автомобіль KIA до 8-ї клінічної лікарні.

Вчера патрульные 3-го батальона патрульной полиции Львовской области спасли одну жизнь, предоставили домедицинскую помощь еще одному человеку, а третьего – в час пик сопроводили в больницу. Об этом сообщает пресс-служба патрульной полиции Львова.

Первый случай произошел на проспекте Красной Калины. Неравнодушные граждане обратились к экипажу, который проезжал мимо, и сообщили, что на трамвайной остановке лежит мужчина, которому нужна медицинская помощь. Инспекторы увидели мужчину, у которого были ритмичные подергивания, похожие на судороги, и остальные признаков, которые могли свидетельствовать о эпилептический приступ. Патрульные вызвали медиков и один из инспекторов зафиксировал мужчине голову, ослабил одежду вокруг шеи и общался с человеком до приезда врачей. Между тем напарник связался с сыном 57-летнего мужчину, который сообщил, что отец страдает от эпилептических припадков. Медики оказали помощь сихивчанину. Кколы его состояние улучшилось, инспекторы увидели, что человек частично потрясен и растерян. Полисмены решили сопроводить мужа домой и убедиться, что с ним все в порядке.

Уже вскоре в том же Сиховском районе, на улице Вулецких патрульные заметили мужчину, который бился в конвульсиях на дороге. Мгновенно среагировав инспекторы приняли меры для сохранения его жизни. Мужчина был синюшного цвета и не дышал. Инспекторы предоставили ему домедицинскую помощь. Мужчина начал дышать и кожа стала естественного цвета. На место вызвали скорую. Поэтому своими оперативными и профессиональными действиями экипаж спас 36-летнего сихивчанина.

Уже под вечер, на стационарный пункт полиции в селе Холодная вода обратился неизвестный гражданин и сообщил, что его 64-летний отец во время бытовых работ отрезал себе пальцы. Мужчина в отчаянии попросил помочь им, а именно – сопроводить в медицинское учреждение. У пострадавшего было сильное кровотечение, поэтому патрульные провели автомобиль KIA в 8-й клинической больницы.