На Львівщині авто зіткнулося з мікроавтобусом: дев’ять потерпілих

logo


volynnews.com

Львів

31.07.2018 11:25

Водій автомобіля Skoda Superb не впорався з кернуванням та виїхав на зустрічну смугу, де і вібдулося зіткнення з мікроавтобусом Volkswagen Transporter

Учора, 30 липня, на Львівщині сталося ДТП, внаслок якої постраждало дев’ятеро людей, серед яких громадянин Італії. Про це повідомляє Департамент цивільного захисту Львівської ОДА у Facebook.

За темою

>
ДТП у Полтаві: інкасаторська машина зіткнулася з поліцейською

Зазначається, що водій автомобіля Skoda Superb не впорався з керуванням та виїхав на зустрічну смугу, де і вібдулося зіткнення з мікроавтобусом Volkswagen Transporter. Внаслідок аварії, водій та пасажири Volkswagen Transporter – дев‘ятеро людей, отримали травми і госпіталізовані в лікарню.

Відомо, що постраждалі жителі Волинської та Закарпатської областей, проте один чоловік виявився громадянином Італії. У більшості потерпілих діагностовано переломи ребер та забої різних частин тіла. У іноземця діагностували черепно-мозкову травму, скальповану рану голови, закритий перелом обох плечей.

Як повідомляв 5.UA, на автодорозі Київ–Чоп у Бродівському районі Львівщини вночі сталася серйозна ДТП. Внаслідок лобового зіткнення двох мікроавтобусів – один загиблий та дев’ятеро постраждалих.

Дивіться також фотогалерею за темою:

Жахлива ДТП у Вінниці: зіткнулися два легковики, мікроавтобус і вантажівка