За добу у Львові та області від отруєння чадним газом померло 3 людей

logo


В ніч на 4 грудня на Львівщині троє людей померли внаслідок отруєння чадним газом. 

Про це інформує департамент з питань цивільного захисту населення ЛОДА, передає 032.ua. 

Читайте також: Львівське “АТП-1” отримало ще 10 автобусів “Електрон”

За попередніми даними, 3 грудня, близько 21:50, до аварійної служби ПАТ “Львівгаз” надійшло звернення від дочки власниці квартири про наявність характерного запаху газу у квартирі по вул. Пекарській у Львові. По прибуттю аварійної служби ПАТ “Львівгаз” у квартирі виявили тіло 85-річної власниці будинку без ознак насильницької смерті.

Зазначається, що одноповерховий будинок обладнаний газовою колонкою, газовою плитою та кахельною пічкою. Подачу газу до квартири тимчасово припинили.

Обставини та причину смерті жінки встановлюють.

Читайте також: На Львівщині вантажівка «Мерседес» з’їхала у кювет та перекинулась: є травмовані, – ФОТО

Також 3 грудня, близько 23:20, в селі Чишки Пустомитівського району у приватному одноповерховому будинку смертельно отруїлися чадним газом 2 особи: чоловік, віком 64 роки, та жінка, віком 63 роки. Обоє – місцеві мешканці. 

Подачу газу до будинку тимчасово припинили.

Як сьогодні повідомили на «Гарячій лінії міста», внаслідок отруєння чадним газом у смт Рудно, постраждали 23-річна жінка та 27-річний чоловік, а також 7-річна дитина. Постраждалі госпіталізовані в обласну клінічну лікарню та МДКЛ. 

Нагадаємо, з початку 2018 року у Львові сталося уже 72 випадки отруєння чадним газом, внаслідок яких постраждали 148 людей, з них 41 дитина.