На Львівщині поліція затримала крупного наркодилера

logo


Той возив оптові партії дурману з-за кордону.

На Львівщині правоохоронці молотками розбивали вікна в автомобілі, щоб схопити наркоділка. 38-річного місцевого жителя називають одним з найвпливовіших дилерів, ідеться в сюжеті ТСН.19:30.

Злочинець налагодив канал постачання оптових партій наркотиків та психотропних речовин з Європи в Україну. У його машині знайшли пакунки з героїном, кокаїном та екстазі, їхня вартість на чорному ринку перевищує два мільйони гривень.

ВідеоНа Львівщині затримали одного з найвпливовіших дилерів наркотиків

На Львівщині правоохоронці молотками розбивали вікна в автомобілі, щоб схопити наркоділка. 28-річного львів’янина називають одним з найвпливовіших дилерів – він налагодив канал постачання оптових партій наркотиків та психотропних речовин з Європи в Україну. 

На Львівщині затримали одного з найвпливовіших дилерів наркотиків

“Він, прикриваючись своєю діяльністю з міжнародними вантажними перевезеннями, налагодив протиправні зв’язки в країнах Західної Європи. Постачав елітні наркотики – кокаїн, героїн та психотропну речовину”, – розповіла начальник відділу департаменту протидії наркозлочинності Тетяна Козловська. При обшуку в будинку підозрюваного виявили два карабіни, пістолет та набої. Затриманому за сукупністю злочинів загрожує до 12 років в’язниці з конфіскацією майна.

Читайте також: У Кривому Розі накрили масштабний канал збуту наркотиків: кілограми “товару”, зброя і велика сума грошей

Днями поліція Іспанії та Португалії відзвітувала про масштабну антинаркотичну операцію. На кораблях в Атлантиці вилучили понад три тонни кокаїну вартістю сто мільйонів євро, а в рамках цієї справи заарештували 11 людей, зокрема і 8 громадян України. Це моряки одного із суден, що перевозило наркотики.