У Львові відкрили новий спортивно-розважальний комплекс Spartak, – ФОТО

logo


Сьогодні, 15-го березня, на вулиці Гетьмана Мазепи, 1Б у Львові офіційно запрацював новий спортивно-торгово-розважальний центр “Спартак”.

Про це повідомляє кореспондент 032.ua.

Загальна орендна площа нового комплексу складає близько 23 тисяч квадратних метрів. Тут сьогодні запрацювали 7-зальний кінотеатр Multiplex, мережа продуктивних супермаркетів «Сільпо» і спорткомплекс Sportlife з басейном олімпійського стандарту.

Пропонуємо фото з відкриття нового комплексу у Львові:

Ознайомитися з картою усіх магазинів комплексу можна ТУТ.

Читайте також: Музика березня: 9 концертів місяця у Львові

Зведення спортивного об’єкта розпочали у 2016 році. Додамо, що сьогодні відкрили першу чергу будівництва, а у першому кварталі наступного року розпочнуть зводити другу чергу комплексу, у тому числі льодову арену, яку мають здати в експлуатацію у першому кварталі 2022 року.

Друга черга будівництва, що включатиме велику льодову арену, двоповерховий мультифункціональний комплекс та дві офісні споруди висотою 10 поверхів, матиме також дитячий розважальний центр на 2000 кв. м та паркінг на 600 автомобілів.

Ось, як має виглядати комплекс після завершення другої черги:

Нагадаємо, містобудівні умови та обмеження на будівництво ТзОВ «Львівбудмакс-Інвест» льодової арени з мультифункціональним комплексом та офісними приміщеннями затвердили на засіданні виконавчого комітету ще 6 липня 2018 року.

Згідно з даними ЄДР, фірма ТзОВ «Львівбудмакс-Інвест» зареєстрована у Львові. Її власником є Орест Макогоненко, який також є керівником ТРЦ «Роксолана», розташованого на площі Соборній у Львові. Торговий центр належить доньці та дружині нардепа Ярослава Дубневича Роксолані Портко та Наталії Дубневич. Кінцевим бенефіціарним власником ТЗОВ «Львівбудмакс-інвест» є Наталія Дубневич.

Читайте також: Синоптики розповіли, коли у Львові чекати снігу