Незважаючи на страйк, маршрутки у Львові курсуватимуть без змін

logo


Сьогодні, 26 вересня, від 16.00 год. у Львові знову страйкують перевізники. Обіцяють, що цього разу акція не створюватиме дискомфорт для мешканців.

У коментарі Tvoemisto.tv Оксана Маруняк, голова ГО «Розвиток громади» (організації, яка долучилася і підтримала страйк) розповіла, що цього разу перевізники не будуть страйкувати так, як це було раніше.

«Вони зараз приєднуються до наметового містечка в центрі міста, оскільки вимоги перевізників, які були озвучені ще 30 серпня, так і не виконались. Робоча група, яка мала займатися вирішенням проблемних питань, була розформована. На сесії міської ради порозумітися також не вдалося. Перевізники знову виходять на акцію протесту. Однак це не буде у форматі невиїзду на маршрути. Вони розіб’ють намети під Ратушею і стоятимуть зі своїми вимогами», – зазначила Оксана Маруняк, додавши, що у страйкарів немає на меті створювати дискомфорт для львів’ян.

Нагадаємо, 30 серпня у Львові стартував страйк перевізників. Кілька маршрутів не виїхали. Серед основних вимог, які висунули і продовжують висувати протестувальники, – обмеження пільгового проїзду у громадському транспорті. 

Опублікувала Юлія Сабадишина