У Трускавецькій школі автівка виїхала на футбольне поле

logo


Адміністрація третьої школи Трускавця просить покарати водія, який ганяв футбольним полем закладу. Про це повідомляють “Джерела Трускавця”. 

На горе-водія, який цими днями дрифтував зеленим газоном шкільного футбольного поля, керівництво ЗОШ №3 написало заяву в поліцію з проханням покарати порушника. У заяві адміністрація школи просить притягнути водія до адміністративної відповідальності у вигляді громадських робіт.

Прикрий інцидент мав місце 21 травня. Трускавчани, що мешкають поруч із навчальним закладом, зафільмували на мобільні телефони, як футбольним полем школи роз’їжджав на “Жигулях” горе-водій. На території поля водій намотав кілька кіл та поїхав геть.

Наслідки автомобільного катання для футбольного поля не минули безрезультатно – зважаючи на те, що у Трускавці щоденно дощить, від коліс авто по полю утворилися чималі борозни. Що тепер робити та як відновлювати поле, призначене для футболу та змагань, керівництво школи ламає голову. Водія-порушника завдяки фото та відеодоказам трускавчани вже встигли через соцмережі ідентифікувати.

Администрация третьей школы Трускавца просит наказать водителя, который гонял по футбольному полю заведения. Об этом сообщают “Источники Трускавца”. 

На горе-водителя, который несколько дней назад дрифтовал по зеленому газону школьного футбольного поля, руководство СШ №3 написало заявление в полицию с просьбой наказать нарушителя. В заявлении администрация школы просит привлечь водителя к административной ответственности в виде общественных работ.

Досадный инцидент имел место 21 мая. Трускавчане, проживающие рядом с учебным заведением, сняли на мобильные телефоны, как по футбольному полю школы разъезжал на “Жигулях” горе-водитель. На территории поля водитель намотал несколько кругов и уехал.

Последствия автомобильного катания для футбольного поля не прошли безрезультатно – в связи с тем, что в Трускавце ежедневно идет дождь, от колес авто по полю образовались немалые борозды. Что теперь делать и как восстанавливать поле, предназначенное для футбола и соревнований, руководство школы ломает голову. Водителя-нарушителя благодаря фото и видеодоказательствам, трускавчани уже успели через соцсети идентифицировать.