Між затриманими кілерами, як підірвали авто Копитка, є «атошники» та фашисти

logo


kopytko

Сьогодні на прес-конференції керівництва Національної поліції у Львівській області розповідали про затриманих кілерів, які 29 серпня підірвали та розстріляли кортеж бізнесмена Богдана Копитка.

Зі слів Начальника Головного управління МВС України у Львівській області Дмитра Загарії, у справі замаху затримано 5 підозрюваних, з яких один — можливий організатор. Вилучено великий арсенал зброї.

Кілери — переважно молоді хлопці, починаючи з 1996 року народження. Один із затриманих проходив службу в АТО, а ще один є громадянином Російської Федерації, який до того, як потрапив в Україну перебував в різних фашистських організаціях.

Ще за два місяці під час ремонту дороги кілери заклали вибухівку під асфальт, а від неї протягнули вже в трубі під землею дроти. Вони готували засідку у двох місцях.

«Вони найняли одного із охоронців, який казав їм, де і коли буде пересуватися бізнесмен. Вийшовши перший раз на злочин, вони його не здійснили, бо бізнесмен запізнився. Коли взнали, що він буде їхати 29 серпня зранку – вони виставилися. Організатор працював з кулеметом, праворуч прикривав кулеметник (з РПГ). Іще 2 злочинці вели вогонь з автоматів по автівках, вияснили те, що вони не лише одне місце зробили, а що через 3 км вони теж заклали фугаси. Ми їх ліквідували».