Посол США стане гостем цьогорічного львівського Безпекового форуму

logo


У четвер, 15 серпня, міський голова Львова Андрій Садовий зустрівся з послом США. Вільям Тейлор стане гостем цьогорічного Львівського Безпекового форуму, який відбудеться у жовтні.

«Львову щастить мати гарних друзів, зокрема – в особі пана Посла США. Дякую Вільяму Тейлору за продуктивну зустріч і за те, що погодився стати гостем цьогорічного Львівського Безпекового форуму, який відбудеться у жовтні. Львів традиційно – надійний місток стосунків між Україною та США», – написав на своїй сторінці у Facebook Андрій Садовий.

Фото зі сторінки Андрія Садового у Facebook

До слова, тема цьогорічного Безпекового форуму, який відбудеться у жовтні, – «Росія в Європі: старі помилки чи нові виклики?». Нагадаємо, минулоріч у Львові вдруге відбувся міжнародний Безпековий форум, основними темами якого стали теми пропаганди, оборони, проблем окупованих територій та ситуації в Азовському морі.

Довідка

Як зазначено у Вікіпедії, Вільям Тейлор із 29 травня 2006 – Надзвичайний і Повноважний Посол США в Україні. 23 травня 2009 року посол завершив свою дипломатичну місію в Україні. 18 червня 2019 року він вдруге очолив посольство США в Україні як тимчасовий повірений у справах. Перед призначенням Вільям Тейлор обіймав посаду виконавчого віце-президента Інституту миру США.