У Львові обговорять зміну графіків увімкнення вуличного освітлення з Нового року

logo


До графіків увімкнення вуличного освітлення у Львові внесли зміни. Проте чи діятимуть вони у 2017 році – ще обговорюватимуть зі спеціалістами та громадськістю, повідомив директор ЛКП «Львівсвітло» Олександр Лазуткін.

Він нагадав, що зараз в центрі міста вуличне освітлення вмикають на 25 хвилин раніше від затверджених графіків, а загалом по місту – на 20 хвилин раніше. Зранку вимикають освітлення відповідно до графіка, передає прес-служба Львівської міськради.

«Зміну графіків включень освітлення у 2017 році будемо ще обговорювати. Вважаю, що вуличне освітлення міста треба робити більш економним. І ми подали свої ідеї до проекту «Розумний район», економлячи, ми б могли на півгодини швидше вмикати освітлення», – додав Олександр Лазуткін.

Нагадаємо, після скарги львівського урбаніста Дем’яна Данилюка у соцмережі Facebook, який 25 вересня звернув увагу на те, що вуличне освітлення у Львові вмикається приблизно через 30 хвилин після настання темряви, інженерна комісія Львівської міськради ухвалила рішення вмикати вуличне освітлення раніше затверджених графіків.