700 автівок застрягли в пробці

logo


НОВІ КОМЕНТАРІ

JOB - выбери лучшее

Асистент керівника

Менеджер з персоналу

21.10.2016 09:25:00

У чергах перед пунктами пропуску у напрямку Польщі перебувають майже 700 авто.

Про це повідомили у Західному управлінні Держприкордонслужби України станом на 8:00 20 жовтня.Зокрема, перед ПП «Устилуг» зафіксовано 150 авто, ПП «Рава-Руська» – 150, ПП»Ягодин авто» – 100, ПП «Краковець» – 100, «Угринів» – 60, «Шегині» – 60, «Смільниця» – 60.На інших пунктах пропуску у напрямку Польщі, Словаччини, Угорщини, Румунії та Молдови черг не зафіксовано.  

Тетяна Ярмоленко

Суспільство

Якщо ви помітили помилку, будь ласка, виділіть неправильний текст та натисніть Ctrl+Enter. Дякуємо, що робите нас кращими.

Схожі статті

Loading…

Коментарі

Будь ласка, не пишіть повідомлення, що містять образливі і нецензурні вислови, заклики до міжрелігійної, міжнаціональної та міжрасової ворожнечі. Такі коментарі будуть видалені.

система комментування CACKLE

Вибір редакції
Ведучу «1+1» Ольгу Фреймут вдарив директор м’ясокомбінату у місті Хмельницький

Ведучу «1+1» Ольгу Фреймут вдарив директор м’ясокомбінату у місті Хмельницький
20.10.2016

Це сталося сьогодні під час знімань проекту «Новий інспектор Фреймут. Міста» у Хмельницькому.  Телеведуча Ольга Фреймут відгукнулася на прохання глядачів перевірити місцевий м’ясокомбінат «Проскурів М’ясо», на який жителі міста неодноразово скаржилися через кров, що витікає на городи, сморід та велику кількість щурів. 

Подяка за мужність та професіоналізм Тернополянина

biznesoblast
16.09.2016

За інформацією оперативного управління Головного управління ДФС у Тернопільській області 15.09.2016 близько 22.20 год. в м. Тернопіль старший інспектор з оперативної діяльності штабу оперативного управління ГУ ДФС в області старший лейтенант податкової міліції Танчак Микола Йосипович став випадковим свідком можливості застосування правопорушником зброї стосовно працівника патрульної поліції (оголена зброя на витягнутій руці була направлена в сторону поліцейського).

Інтернет-магазин “АвтоТО” – робимо Ваше життя комфортнішим

Інтернет-магазин
12.09.2016

Інтернет-магазин “АвтоТО” був заснований у 2008 році в м. Харків. Наша головна мета – забезпечити клієнтів дружнім інтернет-сервісом із закупівлі автомобільних товарів. Ми надаємо нашим клієнтам виключно правдиву інформацію щодо ціни та наявності товарів, а також щодо їх якості.

Реклама

 Головні новини України і Світу.

Загрузка…

Загрузка…