У Новояворівську затримали групу наркозбувачів

logo


Правоохоронці затримали чотирьох жителів міста Новояворівськ, яких підозрюють у збуті наркотиків. У них вилучили “товар” на суму майже один мільйон гривень. Про це повідомили у відділі комунікації поліції Львівщини.

До групи входив один неповнолітній. За версією слідства, підозрювані збували тяжкі наркотики та психотропи через закладки на території Яворівського району.

Вчора, 17 березня, під час обшуків у чоловіків знайшли майже кілограм речовини, схожої на”метамфетамін”, півкілограма “канабісу”, таблетки “екстазі”, а також 100 заготовлених “закладок”, приладдя для фасування наркотиків, записи та гроші. Усе вилучене скерували на експертизу.

У Новояворівську затримали групу наркозбувачівПоліція Львівської області

У Новояворівську затримали групу наркозбувачів

Окрім того, правоохоронці виявили у мережі 50 повідомлень про вже здійснені «закладки» та вилучили з них наркотичні речовини. За цінами «чорного ринку» вартість наркотиків становить майже мільйон гривень.

За цими фактами правоохоронці відкрили кримінальні провадження за ч.2 ст. 307 (Незаконне виробництво, придбання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання — позбавлення волі на строк від шести до десяти років з конфіскацією майна.

Досудове розслідування триває. Невдовзі суд обере затриманим запобіжні заходи.