У Львові продовжили карантин, однак учні 1-4 класів повертаються за парти

logo


image

У Львові продовжили посилений карантин до 4 травня. Однак учні початкової школи повертаються за парти вже сьогодні, 19 квітня. 5-11 класи поки що навчаються у дистанційному режимі. Про це повідомив мер міста Андрій Садовий у своєму телеграм-каналі.

Також з 19 квітня можуть відновити свою роботу непродовольчі ринки – за окремим протоколом. З дотриманням усіх карантинних вимог починають працювати літні майданчики та тераси закладів громадського харчування.

Сьогодні міські лікарні завантажені на 63%. Я прошу зрозуміти, що ці заходи не є зеленим світлом і завершенням карантину. Мені дуже тривожно кожного ранку відкривати статистику госпіталізацій, бо вона досі залишається невтішною. Люди потрапляють в лікарні у важкому стані, – наголосив мер Львова.

Він закликав не нехтувати карантинними правилами й пам’ятати, що вони запроваджені з метою уберегти людей від захворювань на COVID-19.

Нагадаємо, що станом на 19 квітня Львів знаходить у «червоній» зоні. 

Вас також можуть зацікавити такі матеріали: У Вінницькій області продовжили карантин: за парти повернуться лише учні 9-х та 11-х класів