«БлагоДІЙ»: студенти організували збір 100 тисяч грн для львівського медцентру

logo


Молодь Львівщини створила благодійний проєкт «БлагоДІЙ». Завдяки акції планують зібрати 100 тисяч грн для допомоги дітям, які лікуються у Західноукраїнському спеціалізованому дитячому медичному центрі. Про це Львівському порталу повідомили у пресслужбі ЛОДА.

Долучитися до осучаснення медзакладу та створення кращих умов для лікування маленьких пацієнтів може кожен охочий, взявши участь у благодійному аукціоні.

Організатори проєкту – львівські студенти, які об’єднались у команду, щоб підтримувати найрізноманітніші благодійні ініціативи та допомагати тим, хто цього потребує.

Реклама партнерів

На сьогодні студентський уряд Львівського національного університету імені Івана Франка, Львівського аграрного університету спільно з благодійним фондом Львівської політехніки та студентською радою міста Львова розпочали співпрацю з благодійним фондом «Таблеточки», який у свою чергу, має спеціально розроблену платформу «SuperTeam», що надає можливості збору коштів.

«На даний час лікарі-онкологи мають унікальну нагоду зібрати гроші на потреби винятково своїх центрів. Скориставшись нагодою обраний нами Західноукраїнський спеціалізований дитячий медичний центр, зареєструвавшись на платформі «SuperTeam», отримуватиме виручені з аукціону кошти через платформу «SuperTeam» благодійного фонду «Таблеточки» прямо на рахунок медичного закладу» – зазначив Влад Хіта, організатор проєкту, голова студентської ради факультету управління фінансами та бізнесу Львівського національного університету.

Організатори акції планують зібрати 100 тисяч грн для переобладнання медичного центру, розширення числа співробітників та закупівлю медичного обладнання. Наразі є потреба в оновленні хірургічної маніпуляційної онкологічної служби медичного центру.

Як приєднатись до проєкту «БлагоДІЙ»?

Долучитися до доброї справи може кожен. До 30 травня на фейсбук-сторінці проєкту https://www.facebook.com/profile.php?id=100058056573554 триватиме благодійний аукціон. Офіційне закриття проєкту – 1 червня.

Суть аукціону полягає у купівлі лотів, а ними будуть онлайн-зустрічі з цікавими людьми, їхні послуги, знання, консультація або ексклюзивний продукт. Усім, хто бажає підтримати акцію, необхідно активно робити ставки.  Перемагає найбільша сума.

Стартова ціна для всіх зустрічей – 200 гривень. Мінімальна ставка – 50 грн. Кожен лот розігрується до кінця аукціону.

Контактна особа благодійного проєкту «БлагоДІЙ» – Влад Хіта, тел. 0961322352.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.