Рекордно п’яний: у Львові затримали водія з понад 3 проміле алкоголю в крові – відео

logo


Про це повідомили 26 липня. У мережі опублікували відповідне відео. У Патрульній поліції журналістам 24 каналу повідомили, що найближчим часом нададуть інформацію про інцидент.

За словами очевидців, водій їхав за кермом Hyundai. Раптом його затримали патрульні поблизу “Балатону” на Мазепи. Поліцейські за допомогою алкотестера перевірили, чи чоловік п’яний. Алкотестер показав позначку 3, 35 проміле. Хоч нормою в Україні є 0,2 проміле.

Довідка. 1 проміле – це тисячна частка чого-небудь. Тобто це, як відсоток, тільки в 10 разів менше (1% – це 10 ‰). 0,2 проміле – це майже нульова, найлегша ступінь сп’яніння. Така кількість алкоголю не відображається на поведінці людини і зовнішньо не проявляється. Подібна доза алкоголю в крові виявляється тільки вимірювальними приладами – в лабораторних умовах або поліцейськими алкотестерами.

Наразі всі деталі встановлюються.

У Львові затримали водія, що мав понад 3,35 проміле алкоголю в крові: відео

Зверніть увагу! Нещодавно в Києві п’яний водій влаштував ДТП. Він влетів на великій швидкості у паркан. Пасажирка випала з авто на асфальт. Згодом вона померла у швидкій. Натомість хлопець померлої в цей час втікав з місця події.

Правила водіїв Водіння в нетверезому стані ЛьвівПокарання через водіння в нетверезому стані / Інфографіка 24 каналу