«Лише уявіть такі зміни у нас!»: чернівчанин поділився враженнями від поїздки львівським трамваєм до Сихова

logo


«Лише уявіть такі зміни у нас!»: чернівчанин поділився враженнями від поїздки львівським трамваєм до СиховаЧернівчанин Віктор Гищук побував у Львові на відкритті нового рейсу трамваїв до мікрорайону Сихів.

Чоловік поділився з журналістами molbuk.ua своїми враженнями від поїздки новими трамваями.

“17 листопада на запрошення Андрія Садового відвідав Львів, де відкрилась нова вітка трамваю, який курсує з площі Соборної, це (центр Львова) до найбільшого спального району Сихів. Нова сучасна трамвайна колія має довжину 11,5 кілометрів”, – повідомив Гищук.

«Лише уявіть такі зміни у нас!»: чернівчанин поділився враженнями від поїздки львівським трамваєм до Сихова

“Я неймовірно вражений розвитком та інфраструктурними змінами та прогресом у міста Лева, які, до слова, відбуваються незважаючи на складну ситуацію в країні та неймовірний політичний тиск на мера Львова. З того, що побачив у Львові – наразі курсує 9 нових сучасних трамваїв. Приміром, у Києві таких є лише два. Львів – єдине місто в Україні, яке вже отримало кошти на реалізацію проекту “Електронний квиток”, що дозволить підвищити якість львівського транспорту. Також це сприятиме курсуванню маршрутів за графіком, адже компанія отримуватиме кошти не за кількість пасажирів, а за проходження певної кількості кілометрів. Таким чином, водій, який взагалі не займатиметься квитками, буде зацікавлений у безпечному русі відповідно до графіку. Лише уявіть собі такі зміни у Чернівцях”, – розповів чернівчанин.

“Давно вражений Львовом як турист, тепер вражений ще й як громадський активіст, як політик і як чоловік. По-людськи вражений енергією, наполегливістю та бажанням міського голови робити зміни та покращувати Львів, і ці зміни видно неозброєним оком. Видно також, наскільки мер вболіває за місто, вболіває за людей, зрештою за те, що він залишить по собі для львів’ян. Це дійсно вражає”, – додав він.

Приєднуйтесь до “МБ” у соцмережах: VK, Однокласники, Facebook

Рейтинг:

(голосів: 1)

Сьогодні, 15:33

Коментарів
0
Переглядів
0