Львівського співака Андрія Заліска сплутали з блогером, який влаштував скандальну вечірку в центрі міста

logo


ЛЮДИ

Співак отримав низку гнівних коментарів у соцмережах

Фото: пресслужба Олександра Заліска

Львівського співака Андрія Заліска сплутали з його однофамільцем, блогером із Чернівців Олександром Заліском, який влаштував гучну вечірку у День пам’яті жертв Голодоморів.

Співак отримав низку гнівних коментарів у ютубі та інших соцмережах.

Люди не розібралися, хто є хто і почали на мене нападати. Одна жіночка побажала мені: «щоб постійно до мене у снах приходили душі померлих від голоду», інша – «щоб я все життя голодував». Самі розумієте, нічого для мене приємного! Прикро, що доводиться відповідати за чужий необдуманий крок, – прокоментував Андрій Заліско.

Додамо, Андрій Заліско – співак, заслужений артист України. Він випустив 10 альбомів, деякі з них перевидали за кордоном. У Фейсбуці у співака 200 тисяч підписників, 180 тисяч поширень та більш ніж 10 мільйонів переглядів відео.

Нагадаємо, 27 листопада, у День пам’яті жертв Голодоморів, у львівському Будинку вчених блогер із Чернівців Олександр Заліско гучно відсвяткував свій день народження. На святкування зібралися блогери-мільйонники з різних міст України.

29 листопада, у Львові засідала міська комісія ТЕБ та НС. Під час неї ухвалили рішення тимчасово закрити Будинок вчених. А самого Олександра Заліска можуть оштрафувати на 17 тисяч гривень за недотримання карантинних обмежень.

Підписуйтесь на наш Telegram. Ми цінуємо ваш час, тому надсилатимемо лише ті матеріали, які справді варті вашої уваги.