Львів’янка перемогла на двох бігових дистанціях чемпіонату України

logo


image

Сьогодні, 30 січня, в Сумах завершився командний чемпіонат України з легкої атлетики в приміщенні.

Другу золоту медаль для Львівщини сьогодні здобула Орися Дем’янюк (команда – ЛШВСМ, тренери – В.Тарнакін, О.Тарнакіна, В.Єретик). Про це повідомило відділення НОК України у Львівській області, пише Dailylviv.com.

Львівська легкоатлетка перемогла у фіналі бігу на 800 м серед жінок. Її час – 2:14.76. Для Орисі Дем’янюк це друга золота медаль на чемпіонаті в Сумах. Учора вона стала переможницею в бігу на 1500 м. 

Ще одну золоту медаль у складі збірної Львівщини виборов семиборець Василь Іванишин (тренер – Л.Петринець) – 5223 очок.

Учора львівські спортсмени вибороли також дві срібні та бронзові медалі.

У бігу на 2000 м з/п львівські легкоатлети вибороли “срібло”, як серед чоловіків (Роман Ростикус – 5:43.89, командна – ЛШВСМ, тренери – В.Тарнакін, О.Тарнакіна, М.Гаєвський), так і серед жінок (Вікторія Дуткевич – 6:57.11, команда – ЛШВСМ, тренери – В.Тарнакін, Я.Свищ, В.Єретик).

Ще одну бронзову нагороду виграла Ірина Коваль (спортивна ходьба, 5000 м, жінки) – 24:00.82. Вона представляє команду КЗ “ДЮСШ ім. О. Дем’янюка” (тренери – Л.Вільгота, Г.Заїка).

Близькими до подіуму були ще кілька легкоатлетів з Львівщини. Максим Андрухів і Марія Алєйнікова стали четвертими, відповідно, в бігу на 60 м з/б і стрибках у висоту, Станіслав Козак – п’ятим у бігу на 2000 з/п, а Анастасія Матвійок – шостою у стрибках у висоту.