У Львівському військовому шпиталі лікують військових з Рівненщини та Львівщини

logo


image

У Львівському військовому шпиталі лікують вісім військовослужбовців, поранених під час обстрілів. Четверо із них були поранені на Львівщині під час обстрілів військових об’єктів 24 лютого. І ще чотирьох поранених військових доставили після обстрілів у Рівному 25 лютого вранці.

Про це повідомив керівник обласного департаменту охорони здоров’я Орест Чемерис.

“Стан усіх пацієнтів – це як правило є точкові осколкові поранення. Стан пацієнтів є середньої важкості. Один є важкий з Рівного, який має комбіновану травму. Але стан його стабільний”, — каже керівник обласного департаменту охорони здоров’я Орест Чемерис.

Також за словами Ореста Чемериса, на базі медзакладів області створили запаси ліків та медичних препаратів. Окрім того, у повну готовність перевели усю хірургічну службу області.

Що відомоУ Рівному пролунали два вибухи – обстріляли аеропорт “Рівне”. Сталося це 25 лютого близько 6 години ранку.На Львівщині атакували три об’єкти. Це військові частини у Бродах, Новому Калиневі і Кам’янка Бузькій. Про це Суспільному повідомив керівник обласного департаменту комунікацій та внутрішньої політики Дмитро Посипанко.

Читайте нас у Instagram: головні новини регіону