У Львівській області запроваджують комендантську годину

logo


image

У Львівській області запроваджують комендантську годину. Вона діятиме з 22:00 до 06:00 години ранку від 25 лютого. Про це повідомив на брифінгу голова Львівської ОДА Максим Козицький.

“Людям, які зайняті у критичній інфраструктурі ми будемо надавати перепустки. Просимо зголошуватися у державні та обласну адміністрації. Це для того, щоб можна було пересуватися містом у нічний час”, — сказав Козицький.

Також він повідомив, що російський літак Су-25 порушив повітряний простір України у межах Львівщини. Через це у Львові о 12:20 звучали сирени і було оголошено повітряну тривогу. Удар нанесено не було і судно зникло з радарів.

Максим Козицький також додав, що на Львівщині керівників територіальних громад просять збирати списки людей, які готові займатися територіальною обороною.

“Списки просимо формувати разом з мобільними телефонами, а також — копіями паспортів, підписувати головами громад та передавати керівникам територіальних громад, а також в адміністрації”, — додав Козицький.

Представники СБУ у Львівській області також наголосили звертати увагу на кольорові мітки на дорогах. Їх потрібно засипати піском чи замаскувати або залити смолою.

Що відомоУ Рівному 25 лютого пролунали два вибухи – обстріляли аеропорт “Рівне”. Сталося це 25 лютого близько 6 години ранку.На Львівщині 24 лютого атакували три об’єкти. Це військові частини у Бродах, Новому Калиневі і Кам’янка Бузькій. Про це Суспільному повідомив керівник обласного департаменту комунікацій та внутрішньої політики Дмитро Посипанко.

Читайте нас у Instagram: головні новини регіону