Невідомі засипали сміттям перехрестя у Львові і підпалили його

logo


В ніч на 3 квітня невідомі поперекидали сміттєві баки на кількох вулицях у центрі Львова, заблокувавши автомобільний рух. Поліція також зафіксувала спроби підпалу сміття.

Фото перевернутих сміттєвих баків на перехресті вулиць Леонтовича і Кучера, а також на вул. Шолом-Алейхема опублікував у Facebook депутат Львівської міськради від партії УКРОП Ігор Зінкевич.

«Люди на вул. Леонтовича і Кучера перехрестя зносять сміття на дорогу. Таким чином вони вирішили перевернути увагу мерії до не вивезеного сміття у місті», – прокоментував ці фото Ігор Зінкевич (збережена авторська орфографія).

На фото, опублікованих Зінкевичем, на тлі перевернутого сміття помітні близько десятка молодиків.

За даними патрульної поліції, мова не йде про місцевих мешканців. За словами речника патрульної поліції Катерини Рибій, мешканці прилеглих будинків стверджують, що їм нічого невідомо про таку своєрідну акцію «привернення уваги». Поліція також зафіксувала загоряння сміття на вул. Кучера.

«Близько 22:20 отримали виклик від оператора 102 про те, що по вул. Леонтовича-Кучера невідомі особи порозкидали сміття. Прибувши на місце виявили велику кількість сміття на проїжджає частині, поспілкувались із мешканцями прилеглих будинків ті повідомили що їм нічого не відомо», – розповіла ZAXID.NET Катерина Рибій. – Близько 05:10 на вул. Кучера було виявлено загоряння сміття та негайно повідомлено лінію 101. На місце прибула бригада ДСНС, яка локалізувала пожежу. Було обстежено прилеглу територію з метою виявлення осіб причетних до пожежі та очевидців, проте дії не дали результату».

Новина доповнюється…