На Золочівщині для дітей учасників АТО проводять культурні заходи

logo


4 квітня 2017 року, керівник апарату райдержадміністрації Галина Семчишин провела засідання оргкомітету щодо проведення акції «Зігріті добром» соціального мегапроекту «Мій тато захищає Україну». У засіданні оргкомітету взяли участь депутат Львівської обласної ради, волонтер Мирослава Бабінська, представники районних служб та закладів, передає ЗОЛОЧІВ СЬОГОДНІ з посиланням на сайт Золочівської РДА.

Основна мета цього масштабного дійства – залучити до розваг і дозвілля дітей учасників АТО, Героїв Небесної Сотні та дітей із багатодітних сімей із сільської місцевості, визначити їхні нагальні потреби, а також виявити серед них талановиту молодь для подальшої участі в різних культурних проектах та заходах.

Зокрема, 22 квітня акція відбудеться у місті Золочеві. Спільно з місцевими волонтерами – Ольгою Поліщук, Юлією Слободян та Мирославою Бабінською на захід запрошується 120 дітей соціальних категорій з різних сіл району.

В ході засідання оргкомітету обговорено програму проведення та визначено місця проведення дійства.

Золочівським об’єднаним управлінням Пенсійного фонду України Львівської області розпочато фінансування пенсій за квітень місяць. Ресурсне забезпечення видатків Пенсійного Фонду України здійснюється за рахунок законодавчо визначених джерел надходжень та коштів Державного бюджету України.

Потреба коштів на виплату пенсій за квітень 2017 року по Золочівському та Перемишлянському районах складає 48,9 млн.грн., в тому числі:

– по Золочівському району– 29,6 млн.грн;

– по Перемишлянському району – 19,3 млн.грн.

Джерело: ЗОЛОЧІВ СЬОГОДНІ

Читайте также:
57-летняя модель удивила своими формами
Правила здорового похудение без диет
Назван самый сексуальный холостяк Земли
Самые страшные места в мире
Как заработать миллион, весьма необычные способы