Перший рейс Ryanair зі Львова відбудеться 8 вересня

logo


Перші полоти авіакомпанія Ryanair здійснить зі Львова вже у вересні, що на місяць швидше від раніше анонсованих рейсів. Інформація про бронювання рейсів уже зявилась на сайті Ryanair. Перші польоти зі Львова до Берліна лоукостер здійснить уже 8 вересня, початкова вартість квитка становить 28 євро.

Із міжнародного аеропорту «Львів» Ryanair здійснюватиме також авіарейси до Кракова, Вроцлава, Будапешта, Ейндховена, до Меммінгема, що біля Мюнхена, і Лондона. Перші рейси на цих напрямках Ryanair здійснюватиме з кінця жовтня – початку листопада.

Крім цього, наступного літа Ryanair планує відкрити зі Львова рейси до Італії та Іспанії.

З київського аеропорту «Бориспіль» Ryanair виконуватиме 15 авіарейсів на тиждень на чотирьох маршрутах. Компанія буде виконувати три рейси до Ейндховена (Нідерланди), п’ять рейсів до Лондона (аеропорт Стандсен), три рейси – у Манчестер і чотири – у Стокгольм.

Нагадаємо, 13 березня міністр інфраструктури Володимир Омелян підтвердив, що ірландська авіакомпанія Ryanair заходить на український ринок. 14 березня перший літак RyanAir здійснив посадку в аеропорту «Жуляни» у Києві.