Віри. Надії. Любові

logo


Відомі львів’яни побажали усім за будь-яких обставин залишатися чесними, світлими і радісними

Газета Експрес запитала відомих людей Львова, за що вони піднімуть келих у новорічну ніч і що хочуть побажати львів’янам у новому, 2017 році.

Юрiй Шухевич, Герой України:

— З Новим роком! Миру в родині та в країні. Бажаю здоров’я, щастя, успіхів у всіх починаннях. А ще — щоб усі були задоволені, адже тоді будуть щасливими. Побажаю львів’янам, щоб завжди слухалися свого розуму і не зважали на чужі нав’язані думки, щоб усі тверезо мислили. Вірю в нашу перемогу!

Мирослав Маринович, правозахисник, громадський діяч:

— Багатьом здається, що жити чесно не можна, що це важко, що в цьому нема сенсу. Насправді це не так. Треба все сприймати простіше й завжди бути чесними. Бажаю всім жити світлим, гарним, радісним життям. А ще за будь-яких обставин зберегти довіру до Господнього провидіння. Бажаю не втрачати надії та віри в те, що наша боротьба зі злом має сенс. Борімося за добро! Зі святом усіх!

отець Павло Дроздяк, речник Львiвської архиєпархiї УГКЦ:

— Зичу всім живої віри, що виражатиметься в конкретних справах. Якщо є жива віра, то знаємо, що наше життя в Божих руках. Тоді Він нам подарує здоров’я, благодать і все інше. Бажаю, щоб усі відчували дух братерства та відповідальність одне за одного. Також, щоб у кожного з нас була Божа мудрість. Щоб ми реалізували себе як добрі громадяни та люди.

Руслан Забілий, історик, директор Національного музею “Тюрма на Лонцького”:

— Любові вам! Адже вона додає міцності. Бажаю терплячості, натхнення, оптимізму та впевненості у завтрашньому дні. Хочу, щоб у новому році усі мали можливість реалізувати себе. Усім сили волі та духу. А ще бажаю саме львівської впертості, наполегливості. І все в нас буде добре. Нехай здісняться всі мрії та бажання!

Мирослав Скорик, композитор, Герой України, лауреат Національної премії імені Тараса Шевченка:

— Зичу в Новому році здоров’я, успіхів в усьому. Бажаю, щоб над нами було мирне небо, щоб усі були задоволені своїм життям. А ще — щоб кожен був щасливим! Натхнення усім та легкої праці.

Юлія ГОЛОДРИГА