Для відвідувачів «Ночі поезії і музики» у Львові всю ніч курсуватимуть безкоштовні автобуси

logo


В ніч з 17 на 18 вересня для відвідувачів «Ночі поезії та музики non-stop», що відбувається в рамках Форуму видавців, від центра міста до вулиці Старознесенської кожні 15 хв. курсуватимуть безкоштовні автобуси.

Цього року одна з головних подій Форуму видавців, «Ніч поезії та музики non-stop», відбуватиметься у новому львівському клубі – Fest republic club, який розташований за адресою: вул. Старознесенська, 24-26. Для зручності відвідувачів, організатори влаштували безкоштовний трансфер з центру міста. Автобуси відправлятимуться кожні 15 хв. від Порохової вежі: починаючи з 22:00 і до 6:00.

Як розповіли ZAXID.NET у прес-службі «Холдингу емоцій !FEST», в зворотній бік (тобто, від клубу – в центр) автобуси не курсуватимуть.

«Ніч поезії та музики non-stop» – одна з найпопулярніших подій Львівського міжнародного літературного фестивалю, що є складовою Форуму видавців. Цього року на сцені «Ночі поезії та музики non-stop» виступатимуть гурти: Жадан і Собаки, «Мантри Керуака» (колишній «Оркестр Че»), «Хамерман Знищує Віруси» та Zapaska. Також свій спільний проект представлять Сергій Жадан та Олег Каданов («Оркестр Че»). З повною програмою події можна ознайомитись на її сторінці у Facebook.