Вулиці Дрогобича тепер патрулюють нацгвардійці

logo


МІСТО

Наразі військовослужбовців задіяли для забезпечення безпеки громадян у період виборчого процесу


Фото: Дрогобицька міська рада

На своє перше патрулювання у Дрогобичі вийшли військовослужбовці патрульної роти 2 Галицької бригади Національної гвардії України. Вони охоронятимуть громадський порядок у складі самостійних піших патрулів з 18 до 24 години, повідомляють у пресслужбі Дрогобицької міської ради. 

За словами начальника Дрогобицького відділку поліції Івана Малиша, місту потрібно додаткових правоохоронців, аби стабілізувати безпеку на вулицях міста.

«Насамперед ми дбаємо про безпеку наших громадян. Вулицями Дрогобича повинні ходити нацгвардійці, які мають довіру мешканців. Ми покладаємо на них великі сподівання, особливо у питаннях профілактики правопорушень. За перше патрулювання до них не було жодних зауважень. Знаємо, що вони сумлінно віднеслись до своїх обов’язків», – каже полковник.


Фото: Дрогобицька міська рада

До слова, робота над відновленням підрозділу розпочалась у 2018 році. У 2019 році розпочався набір до патрульної роти. У подальшому військовослужбовці будуть виконувати завдання з охорони громадського порядку не лише в Дрогобичі, а й в Стебнику, Трускавці та Бориславі.