Нещодавно створена компанія збудує виробничі споруди у промзоні “Сигнівка”

logo


image

6 листопада на засіданні виконкому ЛМР затвердили містобудівні умови й обмеження для проєктування нового будівництва у промисловій зоні “Сигнівка” на вулиці Північній.

Як передає 032.ua, ТзОВ “Спарроу індастріз” планує збудувати комплекс виробничих і складських будівель у цьому місці. А також – котельню, трансфоматорну підстанцію, очисні споруди, адміністративні будівлі, офіси та та їдальню.

Згідно з рішенням, компанія ще має отримати технічні умови на інженерне забезпечення об’єкта, дозволи від ДАБК, розробити проєкт будівництва та погодити його з експертизою, розробити паспорт кольорового опорядження фасаду тощо.

Нове будівництво вестимуть на земельній ділянці площею 2,6783 га у зоні В-4 – з функціональним призначенням зона підприємств ІV класу шкідливості (нормативна СЗЗ – 100 м). Гранично допустима висотність будинків, будівель та споруд у метрах – 18 м, максимально допустимий відсоток забудови земельної ділянки – 60%. 

За даними YouControl, ТзОВ “Спарроу індастріз” зареєстроване у Львові на вул. Кам’янецькій, 33 із вересня 2020 року. Керівником вказаний Володимир Калапузяк, який є співзасновникм товариства із Максимом Чухеном, ПП “Тектум-Буд” і АТ “Закритий недиверсифікований венчурний корпоративний інвестиційний фонд “Кайрос”. Компанія спеціалізується на купівлі й продажу власної нерухомості, будівництві житлових і нежитлових будівель, інших споруд.

Нагадаємо, минулого тижня на виконкомі відзвітували, що до промзони підвели усі необхідні комунікації. Стартував продаж землі з аукціону, першою ділянку купила австрійська компанія “Дунапак”, до якої має стосунок заступник міського голови Львова Геннадій Васьків. Мер Львова Андрій Садовий запропонував “завести” у промислову зону підприємства, які вироблятимуть електромобілі.