Яворівський національний парк отримав три автівки для патрулювання території

logo


МІСТО

Усі фото: ЛОР

Напередодні, 8 липня, службі охорони Яворівського національного парку передали три автомобілі для патрулювання території. Про це повідомляють у пресслужбі Львівської обласної ради.

Три автомобілі типу «Пікап» поповнили автопарк у межах реалізації міжнародного проєкту «Підтримка природно-заповідних територій в Україні».

Переконаний, завдяки цим автівкам служба держохорони та інший персонал Яворівського національного парку зможе швидше реагувати на порушення, дії браконьєрів, краще патрулювати територію. Відтак має зрости ефективність роботи і зменшитися кількість порушень, – зауважив голова комісії з питань екології, природних ресурсів та рекреації ЛОР Віталій Свіщов.

До слова, загалом по Україні нацпаркам передали 31 автомобіль. Передбачено також закупівлю уніформи для працівників служби держохорони цільових природно-заповідних установ, розроблення планів організації територій, будівництво та реконструкцію основних будівель, створення бази даних кадастру природно-заповідного фонду, робота з місцевими мешканцями, розвиток екотуризму тощо.

Підписуйтесь на наш Telegram. Ми цінуємо ваш час, тому надсилатимемо лише ті матеріали, які справді варті вашої уваги.