У Львові затримали підозрюваного у вбивстві мера селищної ради АР Крим у 2013 році

logo


12:41
23.09.2021

У Львові затримали підозрюваного у вбивстві мера селищної ради АР Крим у 2013 році

Львівські поліцейські затримали чоловіка, підозрюваного у вбивстві мера селищної ради АР Крим у 2013 році, повідомляє сайт Національної поліції України.

У Нацполіції нагадали, що вбивство сталося в лютому 2013 року. Тоді невідомий розстріляв автомобіль, в якому перебував мер одного з курортних містечок. Згодом правоохоронці знайшли спаленою машину, яку кілер викрав напередодні, і зброю. Правоохоронці здійснили оперативно-розшукові заходи та слідчі дії і встановили підозрюваного. Житель Львова, щоб уникнути відповідальності, залишив територію України і був оголошений у розшук.

Як наголошується в повідомленні, декілька днів тому оперативники управління стратегічних розслідувань у Львівській області Нацполіції отримали інформацію про перебування розшукуваного на території області.

21 вересня у Львові оперативники і слідчі обласної поліції затримали фігуранта. Крім того, за результатами проведених обшуків поліцейські вилучили різну зброю і патрони різного калібру, підроблені документи, видані на ім’я громадянина іншої країни, і “чорнові” записи.

За фактом незаконного поводження зі зброєю та боєприпасами розпочато кримінальне провадження. Тривають слідчі дії, перевіряється причетність затриманого до скоєння інших злочинів.

Сьогодні, 23 вересня, затриманому обиратимуть запобіжний захід.