Перехрестя Бандери – Городоцька закриють для проїзду: схема руху транспорту

logo


image

12:37, Сьогодні

Надійне джерело

У Львові частину вулиці Городоцької закриють для прооїзду у зв’язку з реконструкцією вулиці Бандери.

Із 14 жовтня перехрестя вул. Бандери – вул. Городоцька буде непроїздним: цю ділянку закривають на ремонт. Про це під час брифінгу 8 жовтня повідомив директор ЛКП “Львіватодор” Микола Власюк.

Як пояснив Микола Власюк, для руху транспорту перекриють ділянку від вул. Тобілевича до пл. Кропивницького. За його словами, роботи на перехресті сподіваються завершити протягом місяця.

Що стосується руху автівок і громадського транспорту, то закрите перехрестя оминатимуть таким чином: у напрямку центру – вул. Тобілевича – Федьковича, у напрямку вокзалу – вул. Коротка.

Як своєю чергою розповів в.о. начальника управління транспорту ЛМР Олег Партика, трамваї № 1, 4, 6 курсуватимуть лише до церкви св. Анни. Втім у мерії обіцяють запустити експрес-маршрут із залізничного вокзалу до храму та у зворотному напрямку. Автобусні маршрути № 6А, 7, 15, 20, 25, 29, 31, 34, 41, 43, 51, 52 та експрес-маршрут “Аеропорт – церква Св. Анни” оминатимуть ділянку: у напрямку центру – вул. Городоцька – вул. Тобілевича – вул. Федьковича – вул. Шептицького – пл.Кропивницького – вул. Городоцька; у напрямку вокзалу – вул. Коротка. За потреби, вказані маршрути обіцяють посилити додатковими транспортними одиницями.

Як курсуватиме транспортФото: ЛМР

Як курсуватиме транспортФото: ЛМР

Нагадаємо, що роботи на вулиці Бандери розпочали восени минулого року. Загалом мова йде про ремонт вулиці протяжністю 1,05 км. Згідно із договором підряду, загальна вартість реконструкції – понад 209 млн грн. Ремонт обіцяють завершити до кінця цього року.

Фото на головній: Роман Балук, ЛМР

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію