У Львові оштрафували комунальника за скидання сміття посеред міста

logo


Скидання сміття співробітником “Львівспецкомунтрансу” зафіксували мешканці Рясного вчора ввечері, 24-го квітня, на території пожежної частини на вулиці Шевченка, 325.фото ілюстративне: соцмережі

фото ілюстративне: соцмережі

Про це повідомив мешканець Рясного Ярослав Карпюк: “Що обурило – поруч були сміттєві баки, але те сміття не забрали. Ця машина заїхала десь на територію. На підході до місця машина вже була повністю розвантажена – це приблизно десять кубів побутового сміття. Водій пішов мені на зустріч і просив, щоби я нікого не викликав”. Чоловік викликав поліцію.

Факт підтвердили в ГУ НП Львівської області та зазначили, що притягненням до відповідальності у цьому випадку займається Держекоінспекція у Львівській області.

“Станом на сьогодні на 11:00 особа, яка скинула тверді побутові відходи буде притягнута до адміністративної відповідальності за статтями – забруднення земель і поводження з відходами. Адмінштраф 1700 гривень. Цей штраф має сплатити особа, яка вчиняла правопорушення”, – повідомив начальник Держекоінспекції у Львівській області Микола Маланич.

У КП “Львівспецкомунтранс” підтвердили, що інциндент стосується саме їхнього представника: “Це не був свідомий викид, поламалася машина, внаслідок чого сміття висипалося. Станом на вчора сміття вже прибрали”.

Підготувала Зоя Красовська