Смертельна лобова ДТП: на Львівщині легковик влетів у Sprinter (Відео)

logo


На трасі Київ-Чоп поблизу села Надітичі легковий автомобіль лоб у лоб зіткнувся з пасажирським мікроавтобусом. Унаслідок ДТП загинули троє людей, ще більше десятка зазнали травм різних ступенів тяжкості. Про це повідомляє кореспондент “5 каналу”. 

За темою

>
Смертельна ДТП: у Сумах разом з водієм потонула автівка

Кілометровий затор через смертельну аварію. Близько восьмої ранку на трасі Київ-Чоп у пасажирський Mercedes Sprinter влетів легковий Opel Vectra. “Він з-за фури вискочив одразу в лоб. Ми не встигли гальмувати, і він не встиг загальмувати”,  – розповідає пасажир мікроавтобуса Володимир Юркевич.

Як стало відомо, Mercedes з 14 пасажирами прямував з Івано-Франківська до Росії. Володимир Юркевич в аварії зазнав незначних забоїв. Каже, його врятувало те, що сидів у кінці салону.

“Чув крики, скрегіт, удар і все. Я позаду сидів. Хто позаду сидів – той так трохи травмувався. А хто спереду – то сильніше”, – зазначає очевидець події.

Тринадцятьох інших пасажирів шпиталізували. Один із них – у вкрай тяжкому стані.

“Практично це є поєднані травми: тупі травми живота, переломи верхніх і нижніх кінцівок, забій тазу, забій грудної клітки, пневмоторакс, закриті черепно-мозкові травми”, – розповів головний лікар Миколаївської районної лікарні Ірина Хрущ.

33-річний водій та дві пасажирки легковика загинули на місці. Очевидці кажуть, ймовірно водій пішов на обгін фури, не переконавшись у безпечності маневру. “Я чув від учасників дорожнього руху, що він просто пішов на обгін за великоваговою, просто не було вже долі секунди, щоб вернутися назад”, – каже керівник організації безпеки дорожнього руху Роман Лютий.

А от інспектор патрульної поліції Львова Володимир Сайжанков наголошує: “Це все результат того що наші водії масово порушують правила дорожнього руху”.

Поліцейські кажуть, кількість аварій у Львівській області останнім часом значно зросла. Лише за останні два дні сталося 13 ДТП, у яких загинули восьмеро людей. Точні причини ранкової аварії встановить слідство. Вже відомо, що водій мікроавтобуса в момент смертельної аварії був тверезий.

Марта Шикула, Євген Радіон, Львівська область, “5 канал”

Дивіться також фотогалерею за темою: 

Вщент розтрощені авто: у Києві сталася подвійна ДТП