Ryanair запускає рейси зі Львова: що варто знати про перевізника

logo


032.ua розповідає, що потрібно знати про компанію Ryanair львів’янам, які вже невдовзі зможуть літати до Європи з цим авіаперевізником.

ФОТО: SCHUBERTTRAVEL.COM.UA

Про компанію

Ryanair – найбільша в Європі бюджетна авіакомпанія з Ірландії, з головним офісом у Дубліні. Була заснована у 1985 році. Торік у серпні компанія Ryanair оголосила, що перевезла мільярдного пасажира.

У жовтні 2017-го цей авіаперевізник планував запустити прямі авіамаршрути зі Львова та Києва. Лоукостер запустив продаж квитків, втім, запланований вихід на український ринок скасували через невдалі спроби домовитися з аеропортом «Бориспіль».

З другої спроби Ryanair офіційно таки вийшов на український ринок цьогоріч у березні. Тоді львівський аеропорт та керівництво лоукостера уклали угоду та оголосили про відкриття рейсів до Німеччини, Польщі та Великобританії.

Читайте також: Тест на уважність: як добре ви знаєте вулиці Львова

Напрямки зі Львова та розклад польотів

Вихід на ринок на початку сезону ЗИМА 2018 лідера лоукост-перевізників Ryanair, який з 31 жовтня запустить відразу п’ять напрямків: у Дюссельдорф, Лондон, Меммінген, Варшаву та Краків, у львівському летовищі називають черговим проривом.

Рейси зі Львова відбуватимуться з такою періодичністю та розкладом:

Львів – Варшава (Модлін): з 31 жовтня щопонеділка, щосереди та щонеділі.

Львів – Дюссельдорф (Веце): з 31 жовтня щосереди, щоп’ятниці та щонеділі.

Львів – Краків: з 30 жовтня щовівторка, щочетверга і щосуботи.

Львів – Меммінген: з 31 жовтня 2 рейси щосереди та щонеділі.

Львів – Лондон (Станстед): з 2 листопада щопонеділка, щоп’ятниці та щонеділі.

Вартість квитків

Українцям обіцяли, що найдешевші квитки від Ryanair коштуватимуть від 10 євро, а середня вартість квитка для України буде нижчою за 40 євро. Так, на сайті авіаперевізника зараз можна знайти квитки на кінець листопада зі Львова до Дюссельдорфа від 10 євро.

Водночас, квитки до Кракова на 20-ті числа листопада зараз коштують від 20 євро.

Читайте також: Неймовірна осінь у Львові: 15 атмосферних світлин

 Багаж

Нещодавно компанія внесла суттєві зміни у правила перевезення ручної поклажі. З 1 листопада безкоштовно можна буде взяти з собою лише малу ручну поклажу розмірами до 40 х 20 х 25 см. Перевозити велику ручну поклажу розмірами до 55 x 40 x 20 см можна буде лише за додаткову плату (від 6 євро).

Нагадаємо, 3 вересня цього року Ryanair офіційно розпочав свою роботу в Україні. Перший рейс компанії було здійснено за маршрутом “Берлін Шенефельд – Київ”. Згідно з заявами представників аеропорту “Бориспіль”, рейс зі столиці Німеччини був заповнений на 95%.