Львівські «Карпати» хочуть реконструювати стадіон «Україна»

logo


Клуб звернувся до віце-прем’єр-міністра України з проханням пришвидшити процес громадських слухань проекту.Фото: fckarpaty.com.ua

Фото: fckarpaty.com.ua

Львівські «Карпати» мають намір реставрувати стадіон «Україна» і звернулися до віце-прем’єр-міністра з проханням надати їм відповідний дозвіл. Про це повідомляє прес-служба клубу.

ФК «Карпати» готові забезпечити реалізацію масштабного проекту реконструкції стадіону «Україна». Намір перетворити стадіон на  сучасний футбольний об’єкт з елементами різноманітної інфраструктури клуб задекларував ще в 2006-му році.

В 2017-му році виконавчий комітет ЛМР прийняв рішення дозволити ФК «Карпати» розробити відповідну містобудівну документацію для проекту. На початку жовтня цього року клуб подав до міської ради проект реконструкції стадіону.

За словами клубу, підготовка до проведення громадських слухань фактично зупинена Секретаріатом ради ЛМР. Тепер львівські «Карпати» звертаються до віце-прем’єр міністра України Геннадія Зубка, керівництва міста та області з проханням пришвидшити процес громадських слухань детального плану території.

Нагадаємо, з квітня цього року ФК «Карпати» отримали особливі умови оренди стадіону «Україна».