У Радехові встановили сучасний спортивний майданчик зі штучним покриттям

logo


16 жовтня 2016 року у місті Радехові поблизу середньої спеціалізованої школи з поглибленим вивченням іноземних мов урочисто відкрито спортивний майданчик зі штучним покриттям за кошти обласної цільової програми « Спортивний майданчик» та співфінансування з боку Радехівської міської ради.

В урочистостях взяли участь голова Радехівської райдержадміністрації Тарас Калита; начальник управління фізичної культури та спорту Львівської облдержадміністрації Юрій Майборода; Радехівський міський голова Степан Коханчук; депутат Львівської обласної ради Леонід Цибуля та інші запрошені гості справжнього свята спорту Радехівщини.

Після освячення майданчика священиками церкви Св. Миколая відбувся перший на цьому чудовому полі турнір з міні-футболу. Змагання відбулися серед чотирьох команд учасників АТО й були присвячені Дню захисника України. Футбольні команди прибули до Радехова з міст Буська, Бродів та Кам’янки-Бузької. Кубок переможця в цікавій і напруженій боротьбі здобули господарі. Але усі учасники турніру були нагороджені медалями та грамотами. За рішенням оргкомітету найкращим гравцем турніру було визнано Олега Падуса з команди  м. Буська. 

Вас зацікавила новина? Поділіться будь-ласка з друзями в соціальних мережах: