Зі Львова відкриють прямі авіарейси у більшість країн Європи

logo


Україна і Євросоюз підписали договір про Спільний авіаційний простір, який готували ще з 2013-го року.

Відтепер доступ до туристичних країн Європи зі Львова стане простішим і зручнішим.

Передбачається, що прямі авіарейси сполучатимуть західноукраїнське місто з французькими Парижем і Ніццою, бельгійським Брюсселем, нідерландським Ейндховеном, каталонською Барселоною, іспанським Мадридом, грецькими Афінами та Салоніками й італійською Венецією.

Більшість польотів стартують навесні та влітку наступного року. Вартість квитка в один бік залежить від лоукостера. Проте можна буде знайти квитки вартістю і до однієї тисячі гривень.

Про відкриття нових маршрутів оголосила угорська авіакомпанія Wizz Air. В Європу літаки вирушатимуть ще з Києва, Харкова й Одеси. Також в Україні розмістять 7 нових літаків, 2 з них – у Львові. Сумарно авіакомпанія планує обслуговувати 117 напрямків з України в 22 країни світу.

Найближчим часом Wizz Air запустить 26 нових рейсів з чотирьох міст України. Загалом – компанія планує 2021-2022-го запустити 12 нових напрямків з Києва, 9 – з Львова, 3 – з Одеси та 2 – з Харкова.

На карті авіасполучення з Україною у Wizz Air з’явиться чотири нові країни – Іспанія, Франція, Бельгія і Нідерланди.

Нагадаємо, що вчора Україна та Євросоюз підписали три важливі угоди під час саміту: про єдиний авіаційний простір; про участь України у програмі «Горизонт Європа»; про участь України у програмі «Креативна Європа».

У серпні стало відомо, що президент Володимир Зеленський хоче залучити французьку консалтингову компанію Aerogestion до створення українського національного авіаперевізника – авіакомпанію хотіли створити до кінця цього року.

Оцініть новину

Клас!

0

Я це люблю

0

Ха-ха

0

Сумно

0

Злість

0

Обіймашки

0

Шооо?

0