На остановке Підзамче облаштували павільйон

logo


Ще одна зупинка на Підзамче має павільйон. Про це повідомляє ГО “Зручне місто”. 

На зупинці “Станція Підзамче” встановили павільйон зі зручними дерев’яними лавами і накриттям від негоди. Хоча тут використали не затверджений для вузьких тротуарів тип павільйону.

“Зрада чи перемога? Важко сказати. Вже не перший рік ми пишемо звернення, щоб це диво сталося. Павільйонів потребують зупинки на Замарстинівській, Гайдамацькій, Хмельницького, Промисловій. Ми писали в ЛКП “Львівавтодор”, який відповідає за рекомендацію вулиць вздовж трамвайного маршруту 6, але ті кажуть, що проект пройшов експертизу і все добре. Писали і в Шевченківську районну адміністрацію, ті кажуть, то грошей нема, а через рік кажуть, що місця на павільйони нема. Ми переміряли всі зупинки, писали звернення знову. Навіть звернулися до приватних рекламних агенцій, адже відомо, що саме вони за свій кошт ставлять зараз павільйони на зупинках. Врешті, написали до міського голови Львова”.

ГО “Зручне місто”

Активісти наголошують: міф, що для павільйонів немає місця, бо є рішення Львівської міської ради, яке затверджує дизайн павільйонів для розміщення на вузьких тротуарах.

Еще одна остановка на Пидзамче имеет павильон. Об этом сообщает ОО “Удобное город”. 

На остановке “Станция Пидзамче” установили павильон с удобными деревянными скамьями и навесом от непогоды. Хотя здесь использовали не утвержденный для узких тротуаров тип павильона.

“Измена или победа? Трудно сказать. Уже не первый год мы пишем обращения, чтобы это чудо случилось. Павильоны нужны на остановках на Замарстыновской, Гайдамацкой, Хмельницкого, Промышленной. Мы писали в ЛКП “Львовавтодор”, который отвечает за рекомендацию улиц вдоль трамвайного маршрута №6, но те говорят, что проект прошел экспертизу и все хорошо. Писали и в Шевченковскую районную администрацию, те говорят, то денег нет, а через год говорят, что места на павильоны нет. Мы перемерили все остановки, писали обращения снова. Даже обратились в приват их рекламных агентств, ведь известно, что именно они за свой счет ставят сейчас павильоны на остановках. Наконец, написали городскому голове Львова”.

ОО “Удобный город”

Активисты подчеркивают: миф, что для павильонов нет места, потому что есть решение Львовского городского совета, который утверждает дизайн павильонов для размещения на узких тротуарах.