Чоловіки-переселенці на Львівщині зобов’язані стати на військовий облік: куди звертатися

logo


image

Чоловіки призовного віку, які прибувають на Львівщину з різних областей, зобов’язані стати на військовий облік. Про це в офіційному телеграм-каналі заявив голова Львівської обласної військової (державної) адміністрації Максим Козицький.

Згідно наказу ЛОВА, це стосується всіх чоловіків від 18 до 60 років, які є громадянами України та прибули до Львівської області внаслідок евакуації з гарячих точок та інших українських населених пунктів.

Переселенцям дають на це 24 години з моменту прибуття. За цей час необхідно зв’язатися з територіальними центрами комплектування й соціальної підтримки, аби стати на військовий облік.

У ЛОВА нагадують, що в період воєнного стану накази військових адміністрацій є обов’язковими до виконання.

Забезпечити виконання наказу й надати інформацію про таких осіб мають керівники підприємств, установ, організацій, незалежно від форм власності, та всі, хто розміщує й надає прихисток внутрішньо переміщеним особам.

“Перечекати в тилу не вийде! – заявив Козицький. – Україна – єдиний фронт! Дякую всім свідомим громадянам України, хто прибув до нас та поселив у безпечному місці свою родину, а сам став до лав ЗСУ, зокрема тероборони. Знаю, що вас таких також багато. Ми – єдина потужна велика країна! Ми всі разом маємо боротися і разом переможемо! Героям – слава!”

Куди звертатися для запису

ЛОВА надала список адрес територіальних центрів Львівщини, де можна стати на військовий облік:

м. Львіввул. І. Франка, 25вул. Батуринська, 2 (Галицько-Франківський, Личаківсько-Залізничний і Шевченківський ОРТЦК та СП)вул. Стрийська, 105Львівський районм. Жовква – вул. Дорошенка, 9м. Городок – вул. Львівська, 3м. Кам’янка-Бузька – вул. Шевченка, 57м. Пустомити – вул. Грушевського, 36м. Перемишляни – вул. Галицька, 26АДрогобицький районм. Дрогобич – вул. Т. Шевченка, 25Золочівський районм. Золочів – вул. Січових Стрільців, 22м. Броди – вул. 22 січня, 16м. Буськ – вул. М. Грушевського, 1АСамбірський районм. Самбір – вул. Мазепи, 17м. Старий Самбір – вул. Листопадова, 24м. Турка – вул. Січових Стрільців, 9Стрийський районм. Стрий – вул. Нижанківського, 6м. Жидачів – вул. Шашкевича, 17м. Миколаїв – пл. Ринок, 16м. Сколе – вул. Майдан Незалежності, 4Червоноградський районм. Червоноград – вул. Шевська, 36м. Сокаль – вул. Семенюка, 2м. Радехів – вул. Стоянівська, 23Яворівський районм. Яворів – вул. Львівська, 2м. Мостиська – вул. Міцкевича, 13Що відомо

Вторгнення Росії в Україну. День сьомий. Онлайн

Читайте нас в Instagram: головні новини регіону